3.pris i NM i trylling 2017!

Hjem/Nyhet/3.pris i NM i trylling 2017!

3.pris i NM i trylling 2017!

Jeg var meget glad for å vinne 3.plass i kategorien close-up i norgesmesterskapet i trylling 2017, som ble arrangert i Lillestrøm Kultursenter. (Foto: Allan Hagen)

På gruppebildet er noen av de som gjorde årets Magiske Timer et hyggelig arrangement. Fra venstre: hoveddommer Rune Carlsen, president av Magisk Cirkel Norge Haakon Esplo, meg, Mikael Hedne (vi fikk delt 3.plass) og president av Den magiske ring Trond Solberg. Om du tror vi er arge konkurrenter tar du feil; Mikael gav meg tips i fjor på hvordan jeg kanforbedre akten min og på vei ned for å hente pokalene før bildet ble tatt mener jeg å huske at vi gav hverandre en klem. (Gruppebildet: Sune Alexandersen Narud)

oktober 26th, 2017|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.