Medlem av Den Magiske Ring

Hjem/Nyhet/Medlem av Den Magiske Ring

Medlem av Den Magiske Ring

På julebordet til Den Magiske Ring ble jeg og tre tryllekunstnere tatt opp som medlemmer av Den Magiske Ring. Jeg var gjest i litt over et år før jeg ble tatt opp som fullverdig medlem og er veldig fornøyd med å bli det.

Den Magiske Ring er en forening startet i 1947 av 10 unge tryllekunstnere i Oslo. De satte en øvre grense på 25 medlemmer som senere har blitt økt til 40stk (altså nålevende, ikke noen sinne). Alle de som allerede er medlem må være enige om at en ny tryllekunstner kan få lov til å bli medlem av foreningen.

Ved å bli medlem har jeg vært medlem av alle tre trylleforeninger i Norge (Magiske Cirkel og FAMIT er de to andre).

(Foto: Jan Smeby. I bildet fra venstre: meg, Terje Rød, Arne Pedersen, Jørund Fiskergård Werner)

desember 2nd, 2019|

About the Author:

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.