”-Kan du holde på en hemmelighet? Du: -Ja!

-Jeg også.»

Dersom spørsmålet var ment som et «Jøss, så kult triks!», pleier det å holde. Men om du virkelig er interessert i å lære et par triks, er det mulig jeg lærer bort et enkelt triks og/eller sier hvilke lærekilder jeg vil anbefale for å komme i gang. (Se «Hvordan kan jeg lære meg å trylle?»)

For det fra meste bøker, DVD’er eller en person. Å få informasjonen på seminar med mulighet til å spørre ”oppfinneren” er absolutt det beste, eventuelt en som har enormt god forståelse for effekten/teorien de lærer bort (sannsynligvis under 1 % av ”tutorials” på youtube).

Nei, men si gjerne ifra når han/hun skal konfirmeres eller fyller femten år. Skulle du trenge hjelp til å finne en til å trylle i en barnebursdag er jeg meget behjelpelig med å henvende deg til en annen tryllekunstner.

Det finner vi sammen etter avtale. Som en pekepinn vil det være billigere å sende alle som du ønsker å bli underholdt på kino.

Se «om meg» i egen fane. Rask versjon: broren min lurte meg godt når jeg var ca 20år, deretter lærte han meg effekten 1 time senere, jeg var bitt av basillen, kjøpte bok og kortstokker, ingen vei tilbake derifra.

Både ja og nei, det finnes god trylling i alle vanskelighetsgrader. Det vanskelige er å få noen til å bry seg om det du gjør.

Jeg anbefaler boken «Magic: The complete course» av Joshua Jay. Andre gode bøker (for nybegynnere og viderekomne) er: «Magic for dummies» av David Pogue og «Mark Wilsons complete in magic».

Dersom du vet at du er mest interessert i korttriks (og helst uten mye matte/deling av kort) anbefaler jeg «Royal Road to card magic» av Hugard og Braue for de nysgjerrige og  «Card college vol 1» av Roberto Giobbi for de som er «bitt av basillen».